Probleme cu căldura şi apa caldă în Timişoara! Fluctuaţii în plină iarnă! Ce anunţă Colterm?

529

Timişorenii racordaţi la sistemul centralizat de încălzire al oraşului resimt din plin variaţiile de temperatură. Şi asta pentru că apa caldă ajunge la robinete şi în calorifere cu fluctuaţii, fiind ba caldă, ba rece. Zeci de sesizări pe această temă au ajuns la Colterm, furnizorul local de energie termică.

„Temperaturile scăzute înregistrate în Timișoara, în ultimele zile, urmate de creșteri ale acestora, au afectat și parte din rețeaua de termoficare a municipiului. Din păcate, în ultimele zile, Dispeceratul COLTERM a fost sesizat de timișorenii racordați la sistemul centralizat de termoficare de mai multe deficiențe în ceea ce privește furnizarea căldurii și a apei calde. Având în vedere că ne aflăm în plin sezon de furnizare și temperaturile exterioare pot oscila de la extreme cu minus până la cele cu plus, dar și din cauza faptului că mare parte din rețeaua de termoficare are o vechime considerabilă, astfel de avarii mai pot apărea”, transmite Colterm.

Timişorenii nemulţumiţi pot sesiza dispeceratul societăţii de termoficare, non-stop, la numerele de telefon: 256 494133; mobil: 0756 061468.

LĂSAȚI UN MESAJ