Proaspăt instalat, Ionuț Popa le cere poliștilor demnitate

1547

ACS Poli și-a prezentat antrenorul cu care va încheia actualul sezon. Ionuț Popa este al patrulea tehnician al prim-divizionarei în stagiunea în curs.

Prim-divizionara mai păstrează speranță de doi bani pentru a evita retrogradarea după play-out-ul dezastruos realizat. Tocmai în acest moment în care șansele de salvare atârnă de un fir de ață, șefii clubului s-au decis să schimbe conducerea tehnică a echipei. Petre Grigoraș a fost înlocuit deși vina antrenorului este poate doar aceea de a se fi înhămat la o misiune sinucigașă. Cu jucători neplătiți de câteva luni de zile, cu titulari scoși în afara circuitului de accidentări serioase și cu povara unei penalizări, ACS se târăște spre finalul stagiunii.

Ionuț Popa a fost adus pentru a încerca să schimbe ceva, poate să izbutească minunea a două victorii la rând și cu mult noroc să prindă barajul. Cel mai probabil venirea lui Popa are legătură cu pregătirea viitoarei stagiuni pe care Poli o va începe în liga secundă. Tehnicianul originar din localitatea timișeană Pesac a fost prezentat marți în postura de principal ale echipei de presedintele Ioan Miculas.

”Sper ca jucătorii să dea dovadă în al 12-lea ceas că au orgoliu și au valoare. Deși lotul e subțiat de accidentări. Normal că va fi foarte greu. Ori la bal ori la spital. Am încercat și ieri și azi să le însuflu jucătorilor încredere. Eu sunt foarte curios cum se vor prezenta jucătorii la Voluntari contra fostului antrenor. Dacă se vor prezenta bine vorbim de demnitate, dacă nu, de pregătire psihologică proastă”, a declarat Popa la venirea la Timișoara.

Noul antrenor este al patrulea pentru Poli în acest campionat după Dan Alexa, Florin Marin și Petre Grigoraș. Popa va conduce echipa în ultimele două jocuri ale campionatului, miercuri în deplasare cu FC Voluntari și duminică acasă cu CSM Iași.

 

LĂSAȚI UN MESAJ