21.1 C
Timisoara
joi 24 septembrie 2020
Prințul Nicolae va fi din nou tată! Mesajul emoționant pentru bunicul său,...

Prințul Nicolae va fi din nou tată! Mesajul emoționant pentru bunicul său, Regele Mihai

65
Prin intermediul unui comunicat de presă, prințul Nicolae și soția sa Alina au anunțat că așteaptă primul lor copil. Fostul principe mai are un copil, din urma relației de concubinaj pe care a avut-o cu Nicoleta Cîrjan.

Micuțul se va naște în luna noiembrie a acestui an și este primul copil al cuplului. „Sunt fericit să vă pot împărtăși bucuria că soția mea, Alina-Maria, este însărcinată cu primul nostru copil, care va veni pe lume în noiembrie. Ocrotit de dragostea părinților și a familiei, copilul nostru va fi educat în respectul strămășilor și al valorilor tradiționale, în spiritul iubirii și al responsabilității față de țară, în credința în care am fost botezat, ca și bunicul meu, Regele Mihai”, a anunțat Prințul Nicolae printr-un comunicat de presă.

În 2015, Regele Mihai i-a retras titlul de „principe al României” nepotului său Nicolae şi a decis să îl excludă din succesiunea la Coroana României. Deşi oficial nu a fost explicat motivul acestei decizii, în spaţiul public au apărut informaţii că aceasta era legată de o presupusă relaţie a nepotului său Nicolae cu o tânără pe nume Nicoleta Cîrjan, pe care ar fi lăsat-o însărcinată.

LĂSAȚI UN MESAJ