Prinși de jandarmi cu pastile, prafuri și cannabis

112

Două persoane sunt urmărite penal după ce au fost prinse de jandarmii timișoreni cu droguri asupra lor. Acestea ar fi avut pastile, prafuri despre care jandarmii cred că sunt substanțe interzise, dar și cannabis.

”La vederea echipajului de jandarmerie, persoanele au prezentat un comportament ce a atras atenția. La percheziția corporală efectuată, asupra uneia dintre acestea, un bărbat în vârstă de 22 de ani, cu domiciliul într-o localitate din județul Timiș, au fost găsite șase plicuri cu o pudră albă și două plicuri cu pastile, despre care există suspiciunea că sunt droguri de risc. Asupra celei de-a doua persoane, o femeie în vârstă de 29 de ani, cu domiciliul în județul Hunedoara, au fost găsite două foi de staniol ce conțin materie vegetală verde-olive, de asemenea, susceptibilă a fi drog de risc”, a transmis Gruparea Mobilă de Jandarmi.

Jandarmii au sesizat organele de urmărire penală care îi vor cerceta pe tineri pentru „deţinerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept”.

LĂSAȚI UN MESAJ