14.1 C
Timișoara
vineri 24 mai 2024

Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș își deschide porțile cu spectacole de dans, expoziții de artă și evenimente culturale

Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș își deschide porțile pentru publicul larg, vineri, 10 mai. Pe parcursul zilei, organizatorii plănuiesc activități diverse activități și spectacole menite să apropie publicul larg de artele frumoase, indiferent că este vorba despre pictură, sculptură sau dans.

În Piața Uniri și Piața Libertății vor avea loc în concomitent două flashmob-uri susținut de Ansamblul Profesionist Banatul și de trupa CHIC DANCE, cursanții Școlii de Arte din Timișoara. Cele două spectacole stradale vor fi atât de dans popular, cât și dans modern. 

 

La sediul CCAJ Timiș se vor desfășura ateliere de pictură, olărit și design vestimentar, pe parcursul cărora doritorii vor putea descoperi tainele artelor frumoase și ale meșteșugurilor vechi. 

 

Vor avea loc și expoziții de pictură, fotografie și sculptură, unde publicul poate descoperii operele cursanților din cadrul Școlii de Arte din Timișoara.

 

De la ora 19:30, în Sala Festivă a Centrului de Cultură și Artă al Județului Timiș va începe seminarul de cultură și artă REPERE. Evenimentul îi are ca invitați speciali pe vedeta de televiziune Iuliana Tudor, prezentatoare de emisiuni cu temă folclorică, dar și pe Mihai Morar, cunoscutul realizator de emisiuni. 

Accesul la eveniment este liber. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Pentru două zile la Giroc va fi adunarea generală a muzicii folk

O seamă de instituții și-au reunit forțele pentru un fapt cultural deosebit. Primăria și Consiliul Local Giroc, Casa de Cultură „Ionel Lucian Șipoș” Giroc,...

Studenții și-au imaginat casele viitorului în concursul Building Construct de la UPT

Amfiteatrul „Victor Vlad” al Facultății de Construcții din cadrul Universității Politehnica Timișoara a găzduit miercuri, 22 mai 2024, etapa finală a concursului...

Citește și :