18 C
Timișoara
luni 20 mai 2024

CyberTM 2024 – primul eveniment de cybersecurity pentru IMM-urile din Vestul României

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest anunță organizarea primului eveniment regional de cybersecurity adresat întreprinderilor mici și mijlocii din zona de Vest a României – CyberTM 2024. Tematica vizează provocările actuale în domeniu și soluțiile la dispoziția IMM-urilor în materie de securitate cibernetică: software, hardware și opțiuni de finanțare.

ADR Vest este partener principal în organizarea evenimentului, care va avea loc în data de 14 mai 2024, cu începere de la ora 10:00, în Sala ARChA a Universității Politehnica Timișoara (Bd. Mihai Viteazu 1b).
Participanții vor putea afla informații despre amenințările cibernetice cu care se confruntă companiile private și soluții practice pentru a se proteja în fața acestor amenințări, pentru a îmbunătăți securitatea organizațiilor pe care le reprezintă și privind respectarea standardelor legale de protecție a datelor. Evenimentul va cuprinde trei teme majore, fiecare dintre ele acoperită de prezentări și panel-uri cu speakeri experți, care vor aborda cele mai relevante aspecte ale securității cibernetice pentru proprietarii și managerii de IMM-uri.
CyberTM va reprezenta totodată o bună oportunitate de networking cu experți din industrie și alți proprietari de afaceri. Agenda evenimentului poate fi consultată aici.
 
De asemenea, CyberTM 2024 va reprezenta și punctul de plecare pentru un studiu privind practicile de cybersecurity ale IMM-urilor din Regiunea Vest. Organizatorii propun o evaluare de „moment zero” privind practicile de securitate cibernetică ale firmelor din regiune. Pentru a participa la acest studiu vă invităm să completați următorul chestionar.
Aveți o politică/ reguli explicite de cybersecurity? Dar o echipă care să se ocupe de asta și un buget alocat? Cum gestionați accesul la informații sensibile? Furnizați angajațior un instructaj privind securitatea cibernetică? Actualizați în mod regulat sistemele de operare și software-ul? Sunt doar câteva dintre lucrurile pe care dorim să le aflăm prin intermediul acestui chestionar, iar răspunsurile ne vor ajuta să descoperim riscuri și bune practici, în beneficiul întregii comunități de business din Regiunea Vest și nu numai.
Participarea la CyberTM 2024 este gratuită, dar limitată de capacitatea locației. Cei interesați își pot rezerva locul la eveniment prin completarea formularului de înregistrare disponibil aici:

CyberTM 2024

***
Evenimentul CyberTM este organizat de infinilink, în parteneriat cu Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest și Consorțiul DIGIVEST, format din ADR Vest, Clusterul Regional Tehnologia Informațiilor și a Comunicațiilor și Asociația Tehimpuls.
Informații suplimentare despre eveniment pt fi obținute prin email, pe adresa event@cybertm.ro, sau telefonic: +40-356-829.859.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

FOTO | „ESTETICA RĂTĂCIRII”, expoziția în cadrul căreia foștii elevi ai lui „Cici” devin maeștri. Vernisajul a atras zeci de curioși.

Sâmbătă, 18 aprilie, nu aveai loc să arunci un ac la Galeria Helios. Micul spațiu dedicat artei era plin de lume. Puteai vedea de-opotrivă...

De ce aleg tot mai mulți timișoreni să se mute în zona periurbană a capitalei Banatului

Zona periurbană a marilor oraşe a devenit în ultimii ani o alternativă tentantă pentru cumpărătorii interesaţi să facă o achiziţie, prezentând unele avantaje evidente,...

Citește și :