Primarul Timişoarei le mulţumeşte şoferilor pentru răbdarea demonstrată ieri în trafic

277

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, recunoaşte că luni a fost haos în oraş. După închiderea străzii Popa Şapcă pe şoselele din preajmă s-au creat cozi infernale şi şoferii au mers bară la bară. Edilul şef le mulţumeşte pentru răbdare.

„Le mulţumesc timişorenilor că suportă acest greu şi îi rog să înţeleagă că trebuie să traversăm această perioadă pentru a avea o situaţie mai bună la toamnă. Timişoara va fi în altă categorie în ceea ce priveşte infrastructura de mobilitate odată ce vom aveam pasajele Jiul şi Popa Şapcă lărgite”, a declarat primarul.

Cum conferinţele ediului şef sunt transmise pe Facebook, comentarilor şoferilor nu au întârziat să apară.

“Ar putea face primăria o faptă bună prin redirecționarea prin rute alternative… gen să facă loc prin străduțe laturalnice… și eviți traficul printre blocuri”, îi transmite un şofer edilului.

De asemenea, mai mulţi şoferi au scris pe Facebook că au pierdut, luni, în trafic, zeci de minute în condiţiile în care, în mod normal, dacă Popa Şapcă era deschisă, ar fi parcurs traseul în doar câteva minute.

Strada Popa Şapcă va rămâne închisă complet până la mijlocul lunii septembrie pentru lucrări. Autorităţile promit că vor finaliza în acest fel mai devreme proiectul de lărgire la 4 benzi a străzii şi a pasajului cu acelaşi nume.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.