Primarul se plimbă cu trotineta pe șantiere și le cere scuze timișorenilor pentru deranjul creat. VIDEO

59

Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, a dat o raită pe șantierele din centrul orașului, pe trotinetă. S-a filmat și a postat video pe Facebook cu un mesaj pentru timișoreni: își cere scuze pentru haosul creat în centru.

„Facem tot ce ne stă în putință să finalizăm lucrările și să dăm drumul la circulație așa cum ne-am angajat, până la începerea școlii. Cum pt sâmbătă și duminică avem anunțate ploi, ne-am văzut nevoiți să întrerupem complet, de ieri dimineață, circulația pe anumite străzi, ceea ce, evident, a creat dificultăți de mobilitate în oraș. Ne cerem scuze, încă o dată, dar fără deranj nu putem ajunge să avem un oraș mai modern, mai funcțional și mai frumos. Deranjul e acum pe cale de a deveni istorie, rămân pe termen lung, în continuare, beneficiile”, a scris edilul șef pe Facebook.

Vă amintim că restricțiile de pe Bulevardul Michelangelo au fost prelungite până sâmbătă, iar Bulevardul I.C. Bratianu și 20 Decembrie 1989 rămân închise tot weekendul.

MOBILIZARE DE FORȚE LA MAXPE VASTUL ȘANTIER DIN ZONA CENTRALĂ ! Facem tot ce ne stă în putință să finalizăm lucrările și să dăm drumul la circulație așa cum ne-am angajat, până la începerea școlii. Cum pt sâmbătă și duminică avem anunțate ploi, ne-am văzut nevoiți să întrerupem complet, de ieri dimineață, circulația pe anumite străzi, ceea ce, evident, a creat dificultăți de mobilitate în oraș. Ne cerem scuze, încă o dată, dar fără deranj nu putem ajunge să avem un oraș mai modern, mai funcțional și mai frumos. Deranjul e acum pe cale de a deveni istorie, rămân pe termen lung, în continuare, beneficiile!ÎMPREUNĂ, FACEM TIMIȘOARA MAI TARE CA ORICÂND!

Opublikowany przez Nicolae Robu Czwartek, 5 września 2019

LĂSAȚI UN MESAJ