Primarul Robu taie apa caldă și căldura timișorenilor

305

Din timp în timp regiile ori înreprinderile ce ar trebui să presteze servicii pentru populație și să le ușureze traiul fac tot ce pot să îngreuneze acest trai. Sigur că problemele sunt diverse, iar la fel, și soluțiile.

Dar cel mai simplu este să ameninți cu câte ceva. Ba că nu mai mături străzile sau că dai iluminat doar in orele în care este lumină afară de la natură sau câte și mai câte. Acum a pornit jocul fără de sfârșit cu apa caldă. Ba este ba nu va mai fi. La fel și cu încălzirea locuințelor ce sunt racordate la un sistem centalizat.

Noroc că vremea este în încălzire accentuată și nu mai este nevoie de calorifere încinse. Războiul nervilor ce se desfășoară în trilaterala cetățean, furnizor, autorități locale este de când lumea. Dar de obicei pierde cetățeanul simplu care își plătește conștiincios datoriile.

De data acesta iar se aruncă cu zvonuri că se oprește apa caldă și încălzirea. Edilul-șef dezminte „nici vorbă de așa ceva”. Partidul Social Democrat acuză gestionarea defectuoasă a problemei ca fiind un efect al haosului din primărie.

„Din nou, Timișoara este afectată din cauza proastei administrații marca Robu. Iată că deși există bani la primărie, există hotărâri de consiliul local în acest sens, se pare că avem de a face cu o gravă lipsă de cunoaștere în ceea ce privește efectuarea uneor plăți către furnizorul de gaz. O gestionare fără cap lasă COLTERM fără posibilitatea de a mai furniza locuitorilor municipiului Timișoara APĂ CALDĂ și CĂLDURĂ. PSD Timiș a atenționat în repetate rânduri faptul că primarul Nicolae Robu falimentează toate societățile din subordinea primăriei și a consiliului local, ducând în final la falimentarea municipiului Timișoara.

Până când, domnule primar Robu? Până când vă mai permiteți să vă bateți joc de timișorenii care plătesc taxe (dublate deja)? Noi suntem convinși că cel mult până la anul viitor!”

LĂSAȚI UN MESAJ