Primarul Robu promite un nou pasaj subteran! Momentan doar declarativ

143

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, visează la un nou pasaj subteran în oraş. De această dată sub Piaţa Consiliul Europei, pentru a face o legătură între mall şi Calea Circumvalaţiunii. Investiţia nu şi-o asumă Primăria însă. Edilul şef spune că a discutat cu o mare companie privată pentru a realiza subpasajul.

„O să facem o legătură între Calea Aradului și str. Baader, neajungând cu această bretea pe care o dăm în folosință într-o săptămână sau două, direct în strada Baader, ci puțin mai încoace. Această bretea va intersecta strada Demetriade. Acesta este primul pas, din sensul giratoriu se va intra în parcarea de la mall, se va ajunge pe Calea Lipovei, în zona Moțul, mai înspre bifurcația Aradului-Lipovei. Ținta este să facem o trecere directă până în Calea Aradului, nu numai prin fața cimitirului, cum o facem acum. Ținta puțin mai îndepărtată, vorbim de doi ani, este să facem racord până la strada Circumvalațiunii, printr-un subpasaj. Acesta îl va face investitorul Openville. Deocamdată sunt doar discuții, dar timișorenii trebuie să știe care sunt țintele noastre. Noi modernizăm orașul în forță”, a explicat primarul Nicolae Robu.

Primarul a refuzat să ofere detalii, a spus doar că proiectul este la nivel de discuţie. Astfel, investiţia nu este una sigură, neexistând niciun document semnat de primărie şi investitorul privat.

LĂSAȚI UN MESAJ