Angajaţii Filarmonicii Banatul, supăraţi foc pe directorul Gârboni. Vezi care e motivul și ce au de gând să facă!

480

Muzicienii Filarmonicii Banatul susţin concertele cu banderole albe pe braţe. Au ajuns la grevă japoneză pentru că sunt nemulţumiţi de atitudinea directorului, Ioan Gârboni.

Dragi timişoreni, angajaţii Filarmonicii Banatul vă informează că din cauza numeroaselor probleme pe care le avem cu conducerea Filarmonicii, vom purta pe braţ banderole albe, aşa cum am făcut-o începând cu concertul din data de 24.05.2017, şi vom continua să le purtăm până ce directorul general Ioan-Coriolan Gârboni îşi va schimba atitudinea dictatorială faţă de noi, angajaţii acestei instituţii pe care cu cinste şi onoare o reprezentăm.

NU MAI VREM:
1. Jigniri
2.Discriminare între angajaţi
3. Abuzuri.

Vrem un singur lucru, LINIŞTE, pentru a face această meserie pentru care ne-am sacrificat copilăria, adolescenţa şi multe altele.

Dragi timişoreni, vă rugăm să fiţi alături de noi, cei care vă respectam, vă preţuim şi vă iubim! Vă mulţumim!”, arată angajaţii Filarmonicii Banatul în comunicat, adăugând că „atmosfera în instituţie e groaznică, aproape irespirabilă, oamenii sunt obosiţi, disperaţi, la capătul puterii şi răbdării, avem probe video, audio, hârtii oficiale, sunt pe rol nenumărate procese”.

Muzicienii spun că mai sunt încă angajaţi care nu intră în grevă şi nu îşi spun nemulţumirile pentru că se tem de Gârboni.

greva-filarmonica-banatul

LĂSAȚI UN MESAJ