Primarul Reșiței, Ioan Popa, le bate obrazul ”colegilor” Robu și Falcă!

2206

Recent, un important grup de investitori americani și europeni au vizitat Reșița pentru a studia oportunitățile de investiție în zonă. La eveniment au fost invitați și primarii Timișoarei și Aradului, Nicolae Robu și Gheorghe Falcă.

Primarul Reșiței, Ioan Popa, ține să-i liniștească pe cărășenii îngrijorați că eventualele investiții americane ar putea fi ”deturnate” către Timișoara sau Arad. Edilul-șef al Reșiței spune că inițiativa a fost a lui, astfel că toate tratativele și discuțiile purtate cu delegația străină au vizat în primul rând orașul Reșița și județul Caraș Severin.

Ioan Popa le bate obrazul ”colegilor” Nicolae Robu și Gheorghe Falcă și spune că vrea să schimbe sistemul ce funcționa până acum în cazul unor vizite străine cu potențial investițional.

„Vreau să transmit un semnal clar în regiune. Inițiativa a fost a mea dar am invitat primarii Robu și Falcă și președinții de CJ, astfel încât să transmitem un semnal că dorim să dezvoltăm regiunea în ansamblul ei. Până acum, ca să fiu sincer, au luat astfel de delegații de cum au aterizat, le-au împachetat și le-au cărat doar pe la ei pe acolo și pe la noi n-a mai ajuns nimeni. Cred că acesta a fost un mod defectuos de a lucra pentru că au golit de conținut uman, de calitate, județele din vecinătatea lor”, spune edilul Reșiței.

”Până la urmă, rezultatele le vedem cu toții. Cel puțin Timișoara a ajuns un oraș supra-aglomerat, cu o infrastructură care nu mai face față și cred că este de la sine înțeles că aceste municipii ar trebui să lase investiții, cel puțin cele pe industrie, să migreze spre alte zone. Semnalul a fost bine perceput de ei, au participat și au căzut de comun acord că vor încerca să copieze acest gen de demers de acum înainte, astfel ca la viitoarele întâlniri cu delegații străine organizate de ei, să participăm toți”, a mai adăugat primarul Ioan Popa.

2 COMENTARII

  1. E ca in razboi d-nule primar.Totul e permis.Daca pana acum au facut ce au facut ,se vede in gradul de dezvoltare la care au ajuns.Eu cred ca ar cam trebui sa mai invatam si noi cum sa fim mai „curve” si sa mai tragem spuza si pe turta noastra,ca prea suntem moi.Sa nu-ti faci probleme d-nul primar ca si cei din Timis si cei din Arad nu mai au unde sa se duca ca e prea aglomerat la ei.,Daca nu mai au loc la ei ,cumpara teren la noi si vin cu bani multi si ne ridica la rangul de slugi .Si acum ,vara ,se vede si pe la Valiug si pe la Crivaia cam cine cheltuie grosul ..nu cei din oras ca-s prea saraci.Noi preferam sa ne facem concediile pe malul Barzavei sau pe bulevard ..

  2. Ianuarie 2019, Nici noi nu mai avem incredere in tine bai taietele, ne-ai promis ca ne scapi de boschetarii inca din 2017, care traiesc prin salasuri pe toate coclaurile orasului,de aia nu vin investitorii aici,vad o gloata de gunoieri ! In schimb te-ai ***** pe tine cu scuze penibile ca nu ai ce sa faci,exista legi unde primaria poate intervenii si se face proces verbal,evacuarea in 30 de zile cu jandarmi, mai merg si evacuatii aia la munca,nu cotrobaie prin gunoaie,ca tot orasul a ajuns un centru de colectare individuala de la tomberoane, ai mai si marit impozitul cu 50% pe oras la imobile ! RUSINE ! TI-AI PIERDUT VOTUL FAMILIEI MELE ! ! Aia nu platesc impozite pe salasul de carton ???? Sau cum ? ia explica !

LĂSAȚI UN MESAJ