Primarul Nicolae Robu poate răsufla liniștit…

507

… are în sfarșit cu cine să se bată! Evident nu e vorba de împarțit pumni, ci idei și argumente politice și administrative.

Atâtea partide mai mari și mai galonate se codesc de luni de zile să-și desemneze un candidat la alegerile locale ce se apropie cu pași repezi. A facut-o în sfârsit noua formațiune PPU.

Maria Grapini copreședintele partidului a nominalizat pe tânarul ei colaborator și fost consilier ministerial Cosmin Trif pentru această grea sarcină.

E vorba de un tânar și doar aparent neexperimentat politician. Dar dacă tinem cont că are experiență in mediul privat dar și in administrația centrală, poate deveni un redutabil adversar. De meserie este inginer (poate e bine? poate e de rau augur?).

„Am 33 de ani, am o fetiță, sunt inginer, din 2002 am lucrat doar în sistem privat. Dacă mi-ar fi spus cineva că o să lucrez la stat aș fi spus «greșești». Se pare că eu am greșit… Sunt un om de echipă, pentru că eu cred că un om fără echipă e ca un pom fără crengi. Sunt un tânăr cu inițiativă, un tânăr cu responsabilități, un tânăr care vrea să schimbe ceva. Consider că a venit momentul în care tinerii trebuie să-și spună cuvântul, să spună ceea ce gândesc și ce vor să facă. Trebuie să-și asume responsabilitatea!„ a declarat Trif.

Dar și timișorenii sunt mai liniștiţi, măcar unul din contracandidați a apărut.

cosmin-trif

1 COMENTARIU

  1. Vai de cu*u’ lui! Asta cine mai este? Omu’ lu’ madam’ Grapini? Ce realizari marete are fecioru’ asta in zona de biznis ca-s tare curios?

LĂSAȚI UN MESAJ