Primăria Timişoara mai câştigă o contestaţie la licitaţie. Poate demara şantierul pe strada Chimiştilor

361

Mai multe lucrări propuse de Primăria Timişoara au fost blocate în urma unor contestaţii depuse la licitaţii de firmele necâştigătoare. După ce autorităţile au avut câştig de cauză în cazul Pasajului Jiul şi al Pasajului Popa Şapcă, acum se anunţă a treia victorie. Instanţa a decis că Primăria poate semna contractul cu o firmă de construcţii pentru asfaltarea străzii Chimiştilor.

Iniţial contestaţia la licitaţie s-a judecat la Consiliul Naţional pentru Soluţionarea Contestaţiilor, care a dat câştig de cauză firmei nemulţumite. Primăria Timişoara a mers mai departe, în instanţă, iar Curtea de Apel Timişoara i-a dat dreptate.

Astfel, în acest an, strada Chimiştilor, care nu a fost asfaltată niciodată, va intra în şantier. Suma pe care o va înghiţi strada trece de 2,6 milioane de lei, iar banii provin din bugetul local. Şoseaua va avea 4 benzi după modernizare, piste de biciclete şi locuri de parcare. Vorbim însă de o stradă înfundată, care va deservi doar angajaţii firmelor din zonă, aici fiind un perimetru industrial.

LĂSAȚI UN MESAJ