Primăria Timişoara are vistieria goală, va intra în noul an cu datorii. Plăţile restante se achită în 2018

475

Bugetul Timişoarei s-a terminat. Primăria municipiului are probleme financiare după ce, în decembrie, a avut încasări mai mici decât au prognizat specialiştii din instituţie. Astfel, salariile la RATT nu au fost achitate în totalitate, dar au rămas restante şi mai multe plăţi către furnizori sau constructori angajaţi de primărie.

Primarul Timişoarei a dezvăluit, vineri, că salariile angajaţiilor Regiei Autonome de Transport Timișoara nu au fost plătite în totalitate. Personalul de bord nu este afectat atâr de mult, dar angajații care muncesc în birouri au primit mai puțini bani. Nicolae Robu spune că a fost nevoit să achite datoriile istorice ale regiei, dar și ale Colterm, pentru a nu se ajunge la executare silită. Mai mult, în decembrie s-au încasat din impozitul pe venit 27 de milioane de lei, în loc de 34, cât estimaseră funcționarii publici. Astfel, vistieria este goală, iar plățile pentru mai mute lucrări din oraș, dar și către furnizori, vor fi efectute în primele luni ale anului 2018.

1 COMENTARIU

  1. Daca mai taie din lefurile nesimțite ale pol locale ( oricum nu vad rostul acelor salarii nerușinat de mari și nejustificate!) acoperă jumătate din diferență, mai trebuie să recupereze tot de la acești indivizi niste sume primite abuziv de aceștia din nou câteva milioane, așa că…. Despre ce vorbim?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.