Primăria Timișoara are pagină Info-Trafic pe Facebook

208

Primăria Municipiului Timişoara va crea o pagină pe facebook, gestionată de Centrul de management al traficului din subordinea municipalităţii, unde să poată fi anunţate toate accidentele sau alte tipuri de blocaje din traficul rutier urban, astfel ca şoferii să poată alege alte trasee, a anunţat edilul Nicolae Robu.

„Vom crea o pagină pe facebook, Primăria Timişoara Info Trafic, pe care vom vedea cum o relaţionăm cu waze sau google maps, pentru a asigura o imagine asupra încărcării, în fiecare moment, a străzilor, iar persoanele din trafic să poată posta comentarii prin care să anunţe dacă este un accident sau blocaje pe străzi”, a afirmat primarul Nicolae Robu.

Edilul a anunţat că a luat decizia după ce, de dimineaţă, a fost prins într-un astfel de blocaj creat de un accident, iar cei de la Centrul de management al traficului i-au prezentat imagini cu ambuteiajul din zona Michelangelo.

Totodată, Nicolae Robu a menţionat că pe una din străzile cele mai aglomerate din apropierea Spitalului Judeţean se va construi până la finele anului o a patra bandă, destinată exclusiv circulaţiei ambulanţelor, maşinilor ISU şi mijloacelor de transport în comun.

LĂSAȚI UN MESAJ