Vreme severă în sud-vestul țării, până vineri dimineaţă

183

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare meteorologică de ploi torenţiale, grindină şi vijelii, valabilă de azi, ora 15.00, până vineri, 17 mai, ora 10.00. Vremea va fi instabilă în toată țara.

În intervalul menționat, în cea mai mare parte a țării vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin averse torențiale, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și căderi de grindină.

Cantitățile de apă vor depăși, în perioade scurte de timp sau prin acumulare, 15…25 litri pe metru pătrat și izolat 40 l/mp. De asemenea, ANM a emis si un cod galben de vreme rea in sud-vestul țării. Codul este valabil de azi, ora 18.00, până mâine, ora 10.00.

În județele Mehedinți, Gorj, Vâlcea, Dolj, Caraș-Severin, Timiș și local în județul Hunedoara se vor semnala averse, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități de apă ce vor depăși 25 litri pe metru pătrat și pe arii restrânse 40…60 litri pe metru pătrat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.