Primar PSD, despre votul diasporei: „Sunt acolo, să stea acolo, să-şi aleagă acolo preşedintele!” VIDEO

236

Primarul comunei Seaca, Lucian Călin (foto), are o opinie categorică în ceea ce priveşte dreptul românilor din străinătate de a vota. Pe teritoriul comunei sale se află celebra Insulă Belina.

Lucian Călin, primarul PSD al comunei Seaca, judeţul Teleorman, a declarat pentru Recorder.ro că „la alegerile prezidenţiale ar trebui să aibe drept de vot cei care stă în ţară, cei care plătesc impozite aici, nu să ne aleagă cei din diaspora preşedintele. Sunt acolo, să stea acolo, să-şi aleagă acolo preşedintele!” Declaraţiile au fost făcute zilele trecute la Congresul PSD.

Conform proiectului de lege adoptat de Senat, votul în străinătate se va desfăşura pe parcursul a trei zile, iar alegătorii care au stat la coadă până la ora 21.00, când se închid secţiile de vot, vor putea să voteze până la ora 0.00.

4 COMENTARII

 1. … Alt cap pătrat fătat cu sindromu’ teleMORMAN
  Ca și Keileru ce stă azi la răcoare oricât se crezu superman!

  … Alt țărănoi puturos care n-a ieșit din speluncă
  Și care habar nu are nici ce înseamnă, pentru Diaspora, muncă!

  … Altă lichea ținută de DIASPORA care vă-ndeasă de zor în dos banii
  Că, dacă ar pricepe cum într-o lună v-ar lumina, ar cerși limbricu cu toți șobolanii!

  https://oamenicasobolani.wordpress.com/

  Ce faceți, bă, românilor care vă plângeați că vi s-a furat viitorul o dat’ cu Belina?
  … Tot n-ați luat paru de face și ăsta vârtejuri ca să-i mirosiți mai bine bășina???

 2. Din cauza unora ca el, ca acest primar, RO merge in directie gresita si unii si-au luat lumea-n cap numai sa scape de asemenea specimene. Cei dusi peste granita sunt in continuare cetateni romani, asa ca au dreptul sa spuna cum vad ei ca este bine sa mearga tara. Dar unde-i doar un neuron, nu poti sa ceri altceva: stie doar ca exista trei trandafiri rosii si cu ei defileaza.

  • Probleme-s si la cei ce voteaza d-astia, si la cei ce nu participa la vot, si la cei ce nu ii pun la punct cu macar un sut in cur pe astia. D-aia sunt asa obraznici. Uita de ce le pleaca in lume copiii, uita cati bani trimit inapoi in RO copiii lor, sunt prosti, obraznici, nesimtiti.

 3. Bravo primare, urla asta cat mai des și tare, ca să le interzică copiii aflați la muncă peste hotare ca să mai voteze părinții rămași în țară PSD. Asa poate scăpăm de PSD pe vecie !!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.