Prietenii lui Dragnea, pictați pe pereții unei biserici

117

Prietenii lui Valentin Dragnea, fiul lui Liviu Dragnea, au ajuns la loc de cinste pe pereții unei biserici din Turnu Măgurele. Aceștia sunt doi oameni de afaceri prosperi care au donat sume importante de bani pentru lăcașul de cult și drept mulțumire, portretele lor au fost pictate pe pereți, alături de cele ale sfinților.

Grozăvia de pe pereți se află într-un locaș de cult din cartierul Odaia, chiar la intrarea în Casa Domnului, relatează publicația liberinteleorman.ro. Cele două fețe care ies în evidență din rândul cuvioșilor sunt Adi și Cătălin Codrea. Frații Codrea sunt primii în topul celor mai bogați oameni din oraș. Se pare că donațiile lor au ajutat la construirea lăcașului de cult, iar preoții de acolo au ales să-și exprime mulțumirea prin acest gest exagerat, arată sursa citată.

Frații Codrea n-au avut nimic de comentat cu privire la gestul preoților și i-au lăsat să-i picteze, deși donațiile pentru construcția de biserici ar trebui să rămână o chestiune privată, între donator și preot.

sursa: libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.