Preparate calde și gustoase pentru elevi și vârstnici. S-a reabilitat cantina din Reșița

523

După două luni de la demararea lucrărilor de reabilitare, Primăria Reșița a inaugurat Cantina municipală ce va deservi aproximativ 160 de elevi şi vârstnici. Aflată în curtea Colegiului Tehnic, cantina va deservi la pregătirea mesei atât pentru elevii cazați în internat, cât și pentru beneficiarii celor trei centre sociale aflate în subordinea Primăriei Reșița.

”Ne aflăm la noua cantină municipală, printr-o Hotărâre a Consiliului Local Reşiţa, din luna august, care deserveşte, în momentul de faţă, circa 160 de copii şi vârstnici, elevii cazați la internatul Colegiului Tehnic şi cei înscrişi la învăţământul dual, persoanele înscrise la Centrul de Zi Maria, Centrul de Persoane Vârstnice și Centrul de Zi ABC din oraş. În plus, aici va putea servi meniul zilei, la preţul de 12 lei, orice cetăţean care doreşte acest lucru”, a declarat viceprimarul municipiului Reşiţa, Adrian Dacica.

Masa celor 130 de beneficiari din centrele sociale va costa aproximativ 17 lei pe zi și odată cu inaugurarea cantinei, aceasta va fi asigurată în sistem de catering.

”De acum, masa va fi pregătită la această cantină municipală, iar cu o maşină autorizată, mâncarea va fi transportată în sistem catering, la aceste centre. Este vorba de trei mese pe zi”, a declarat Cosmin Enuică, directorul Direcţiei de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Reşiţa.

La cantină vor mânca și 30 de copii cazați în internatul Colegiului Tehnic. Cantina municipală are o capacitate de circa 400 de locuri şi va putea fi folosită pentru diferite evenimente, în special pentru copii şi vârstnici. De asemenea, oricine dorește poate lua meniul zilei la prețul de 12 lei.

Lucrările de reabilitare ale cantinei au fost suportate din bugetul local.

meniu cantina cantina resita1 cantina resita

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.