Preot din vestul țării, jefuit după ce a ieșit de la schimbul valutar. Hoțul i-a furat plasa cu 8.000 de lire sterline

1651

Jaf la o casă de schimb valutar de pe Bulevardul „Iuliu Maniu”, din Arad, de unde un individ a fost văzut „țâșnind” cu o pungă de bani în mână. Totul s-a întâmplat vineri, în jurul prânzului.

Un polițist și un jandarm – ambii aflați în timpul liber – s-au autosesizat la țipetele casieriței și ale victimei, aceștia urmărindu-l pe hoț și reușind să îl rețină.

Preotul ortodox Jula Petru, de la Parohia Cuvin (comuna Ghioroc, județul Arad), este cel care a căzut victimă tâlhăriei. Acesta intenționa să trimită suma de 8000 de lire sterline fetelor sale, care sunt la studii în Anglia.

Poliția a remis, ulterior, comunicatul de mai jos:

,,Vineri, 22 septembrie a.c., în jurul orei 12.30, un jandarm și un polițist, aflați în timpul liber, pe o stradă din zona centrală a municipiului Arad,  s-au sesizat , în urma strigătelor de alertare a unor persoane, despre faptul că, un bărbat i-a sustras unei alte persoane o plasă în care se găsea o  sumă importantă de bani, după care a luat-o la fugă, printre blocurile din zonă, în încercarea de a se face nevăzut.

Oamenii legii, au trecut la urmărirea suspectului, iar în scurt timp l-au imobilizat, solicitând și intervenția lucrătorilor specialiști din cadrul Biroului de investigații Criminale a I.P.J. Arad

La verificările preliminare, a rezultat că suspectul a urmărit partea vătămată, de la o casă de schimb valutar, unde schimbase o sumă de bani, până pe o stradă din apropiere, moment în care i-a sustras plasa cu bani, luând-o la fugă.

În momentul de față specialiști din cadrul I.P.J. Arad, continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.”.

sursă: criticarad.ro

LĂSAȚI UN MESAJ