Premierul Dacian Cioloș a zburat cu o cursă low-cost spre Timișoara. Motivul pentru care s-a enervat

1285

Biroul de presă al Guvernului a confirmat „incidentul” din aeronava cu care primul ministru Dacian Cioloș s-a deplasat joi la Timișoara.

”Premierul s-a confruntat cu această situație la bordul avionului – nu a reușit să achite în moneda națională produse aflate spre vânzare pe o cursă internă – și a cerut ministerelor responsabile să analizeze legislația în vigoare pentru a vedea în ce măsură operatorul a încălcat legislația sau a respectat-o”, a precizat Liviu Iolu, purtătorul de cuvânt al Guvernului, citat de România Liberă.

Acesta a menționat că premierul Dacian Cioloș se angajează ca în cazul în care legislația permite companiilor aeriene o asemenea practică să ceară o analiză a acestei legislații și posibilitățile de schimbare în sensul obligării companiilor care efectuează zboruri pe rute interne să accepte plata în lei. „Nu în ultimul rând, prim-ministrul a cerut oficial și Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului să analizeze această practică”, a declarat Liviu Iolu.

LĂSAȚI UN MESAJ