Premierul, aşteptat, sâmbătă, la şedinţa Consiliului Judeţean Timiş

331

Sâmbătă, Consiliul Judeţean Timiş va avea un nou preşedinte, după vacantarea locului de Sorin Grindeanu, care a devenit prim-ministrul României. La şedinţa din 14 ianuarie este aşteptat şi Grindeanu.

Întâlnirea consilierilor judeţeni începe la ora 12:00. PSD, care are majoritate în Consiliu alături de ALDE şi PMP, vrea să îl pună în fotoliul de preşedinte pe Călin Dobra, care şi-a depus deja mandatul de deputat. Acesta a mai avut două mandate în CJT, unul de consilier şi unul de vicepreşedinte.

Proiectele care vor intra sâmbătă în atenţia aleşilor sunt:

  1. Proiect de hotărâre privind vacantarea unui mandat de consilier județean urmare constatării încetării de drept a mandatului de consilier județean.
  2. Proiect de hotărâre privind vacantarea unui mandat de consilier județean urmare constatării încetării drept a mandatului de consilier județean și a mandatului de Președinte al Consiliului Județean Timiș.
  3. Proiect de hotărâre privind validarea mandatului unui consilier județean și completarea componenței unei comisii de specialitate a Consiliului Județean Timiș.
  4. Proiect de hotărâre privind validarea mandatului unui consilier județean și completarea componenței unei comisii de specialitate a Consiliului Județean Timiș.
  5. Aprobarea alegerii Președintelui Consiliului Județean Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ