Premieră: harta bordurilor care îi enervează pe bicicliști se realizează la Timișoara

100

La Timişoara se numără bordurile care-i deranjează pe biciclişti. Reprezentanții Comunității Bicicliștilor vor să inventarieze bordurile enervante iar apoi să întocmească o hartă a acestora, pe care o vor înainta Comisiei de Circulaţie din cadrul primăriei.

“In urma unei discutii productive purtate in Comisia de Circulatie din cadrul PMT, ne-am propus sa facem harta brodurilor care le creaza probleme biciclistilor timisoreni, in speranta ca in cel mai scurt timp ele vor ajunge istorie”, transmit reprezentanţii Comunităţii Bicicliştilor.

Timişorenii care circulă pe două roţi trebuie doar să fotografieze bordurile care îi incomodează şi să trimită pozele cu menționarea locului exact unde au fost făcute la adresa de e-mail reprezentantcuta@gmail.com.

Informaţiile vor fi centralizate până în 11 octombrie, se arată în descrierea evenimentului Numărăm borduri în Timişoara creat pe Facebook. Ulterior, Comunitatea Bicicliştilor va realize o hartă pe care o va înmâna Comisiei de Circulaţie din cadrul Primăriei Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ