Premiantele seriei vestice își dispută calificarea în barajul promovării

119

Biletele pentru turneul de promovarea în Divizia A1 se împart de vineri până duminică în sala Mircea Albu din Circumvalațiunii. Cele două echipe timișorene plus CSU Oradea își dispută cele două locuri calificabile la baraj

Cele mai bune patru formații ale seriei vestice din eșalonul secund al voleiului feminin luptă în acest week-end pentru accederea în faza turneului final. Două dintre acestea sunt cluburile timișorene UVT Agroland și CSU Politehnica, iar cel puțin una dintre acestea se va califica automat mai departe. Calculul este simplu, din patru formații primele două merg mai departe dar CSU Medicina Târgu Mureș nu are drept de promovare din postura de echipă satelit.

Așadar lupta pentru biletele turneului final se dă în trei, Poli, Agroland și CSU Oradea. Conform calculelor de pe hârtie ambele timișorene ar trebui să meargă la turneul final prin prisma rezultatelor din meciurile directe cu bihorencele și faptului că turneul are loc la Timișoara.

Competiţia se va desfăşura de vineri până duminică, în sala Mircea Albu din cartierul Circumvalaţiunii. Programul turneului este următorul: vineri și sâmbătă se joacă de la ora 16 şi 18, duminică se joacă de la ora 10 şi ora 12.

LĂSAȚI UN MESAJ