Pregătire agitată pentru handbaliștii Politehnicii

48

Perioada de pregătire a verii nu este una lipsită de griji pentru SCM Politehnica Timișoara. Handbaliștii s-au despărțit de pivotul Leonard Ștefan la începutul acestei săptămâni.

Alb-violeții își continuă perioada de pregătire fără a avea însă liniștea specifică acesteia. În primul rând din cauza problemelor de sănătate care afectează lotul condus de Pero Milosevic. Turneul amical de la Baia Mare s-a încheiat brusc pentru bănățeni din cauza unui virus. Sadoveac și Dragas au fost afectați și s-au alăturat absenților din motive medicale Păiuș, Marjanovic și Pribanic. Cu cinci jucători indisponibili, Poli a renunțat la ultimul joc amical de la Baia Mare și s-a întors acasă cu o victorie și o înfrângere: 34-28 cu CSU Suceava și 31-33 cu Potaissa Turda.

Reveniți acasă, poliștii s-au despărțit de unul dintre cei mai vechi jucători ai actualului lot. Pivotul Leonard Ștefan, 22 de ani, a plecat de la clubul alb-violet, mutare anunțată de gruparea timișoreană. Poli mai are în lot doi pivoți, Antonio Pribanic și Andrei Santeiu, însă plecare sa poate fi legată și de reducerile salariale realizate de conducerea clubului.

La finalul acestei săptămâni, violeții au programate alte două jocuri de verificare, în Serbia, contra lui Metaloplastika Sabac și Dinamo Pancevo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.