Prăpăd într-o localitate din Banat! Primăria, casa parohială și o gospodărie, cuprinse de flăcări! Foto

236

Trei construcții din localitatea Domașnea, județul Caraș-Severin, au ars aproape complet după ce focul izbucnit la una dintre ele s-a propagat și la celelalte două. Printre imobilele distruse se află primăria și casa parohială din comună.

”Incendiul cauzat, se pare, de un scurtcircuit electric, s-a propagat la alte două imobile, unul dintre acestea fiind casa parohială, în incinta căruia funcționează și Primăria localității”, spun pompierii.

Intervenția pompierilor militari pentru stingerea flăcărilor, care au cuprins sute de metri pătrați din acoperișurile imobilelor și nu numai, a durat mai bine de șase ore. La gospodăria de la care a pornit incendiul, au ars circa 250 mp din acoperișul unei anexe (grajd) și au fost distruse mai multe bunuri materiale depozitate în incinta anexei.

Proprietatea Parohiei a fost de asemenea grav afectată. Acoperișul din tablă a fost distrus pe o suprafață de 250 mp, acoperișul din lemn a două anexe a ars pe o suprafață de 100 mp, iar o a treia anexă a fost distrusă în totalitate. La cel de-al treilea imobil afectat de incendiu au ars circa 10 mp din acoperiș.

LĂSAȚI UN MESAJ