Hoti prinși în flagrant, noaptea trecută, la Timișoara. Unde se pregăteau să dea lovitura

489

Polițiștii din Timiș au reușit să îi prindă pe trei dintre membrii unei grupări infracționale organizate specializate în furturi. Bărbații au fost capturați după un flagrant ca la carte.

Cei trei încercau să fure dintr-o societate comecială 58.700 de lei, moment în care oamenii legii au pus mâna pe ei. Mai mulți hoți erau în atenția poliției și erau monitorizați. Cei trei au fost reținuți pentu 24 de ore și au ajuns în arest. Vor ajunge și în fața magistraților cu propunere de arestare pe 30 de zile.

 

”În data de 07 noiembrie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Timișoara au depistat in flagrant delict și reținut trei bărbați, de 26, 32 și 37 de ani, ce fac parte dintr-o grupare organizată aflată în atenția poliției, bănuiți de furt dintr-o societate comercială, situată pe raza municipiului Timișoara. În fapt, în cursul nopții, polițiștii au constatat că cei în cauză, ar fi pătruns în incinta a cinci societăți comerciale, provocând un prejudiciu de 58.700 de lei uneia dintre acestea”, aflăm de la polițiști.

Prejudiciul a fost recuperat in totalitate.

LĂSAȚI UN MESAJ