Prăpăd în vestul țării! Zeci de localități fără curent electric, s-a declarat stare de urgență de nivelul 2

487

Zeci de localități din Timiș, Arad, Caraș-Severin și Hunedoara au rămas fără energie electrică, în urma furtunii extrem de violente. Este vorba despre 91 de localități din cele trei județe.

Duminică seara la ora 20:00, în judeţul Timiş, erau afectate opt linii de înaltă tensiune şi 70 de linii de medie tensiune, inclusiv trei stâlpi metalici îndoiţi şi cinci stâlpi de beton rupţi. Alimentarea cu electricitate era afectată total sau parţial în 30 de localităţi.

În judeţul Caraş-Severin, au fost afectate zece linii de medie tensiune, astfel că alimentarea cu electricitate era afectată, total sau parţial, în 23 de localităţi.

În judeţul Hunedoara, au fost afectate 25 de linii de medie tensiune, astfel că alimentarea cu electricitate era afectată, total sau parţial, în 15 localităţi.

De asemenea, în judeţul Arad, au fost afectate 50 de linii de medie tensiune, astfel că alimentarea cu electricitate era afectată în 23 de localităţi.

La nivelul societăţii E-Distribuţie Banat a fost declarată stare de urgenţă de nivelul 2, iar 40 de echipe de intervenţie ale societăţii şi ale contractorilor lucrează pentru restabilirea alimentării în cel mai scurt timp posibil.

LĂSAȚI UN MESAJ