Povestea tânărului plecat călare să-şi vadă soţia la maternitate: „Am mers să-i duc mâncare. N-am avut bani de taxi”

581

Tânărul care a mers călare până la maternitatea din Iaşi, acolo unde a născut soţia lui, are 22 de ani şi este tatăl a trei copii. Spune că nu a avut bani de taxi şi a vrut neapărat să îşi vadă soţia şi nou-născutul, aşa că s-a urcat pe cal şi a plecat să le ducă de mâncare la maternitate.

„Când am aflat că a născut, am mers să-i duc de mâncare. Am încercat să iau un tramvai. Nu m-au lăsat. Nu am avut bani să iau un taxi. M-am întors acasă şi m-am urcat pe cal. Prima data m-a oprit un echipaj de Poliţie. Le-a fost milă de mine şi m-au lăsat să plec. Pe urmă m-a oprit un echipaj de la Poliţia Locală. Au râs de mine, m-au luat la mişto. Mai apoi m-a mai oprit un echipaj, au fost de treabă. Nu m-au amendat. Au înţeles că am o urgenţă şi nu am avut altă variantă. Îs mândru, am două fete şi mi-a venit un băiat. N-are cum să-mi fie greu. Îs copiii mei şi tre să muncesc pentru ei”, a spus Sergiu Ion, pentru BZI.

Sergiu Ion Ciobotariu a fost surprins în cursul zilei de miercuri, 25 martie, călare pe străzile din Iaşi. Tânărul purta mască şi avea şi o declaraţie pe proprie răspundere la el. Poliţiştii ieşeni l-au oprit şi i-au dat un avertisment pentru că în Iaşi nu se poate intra cu animale, în baza unei decizii a Consiliului Local.

LĂSAȚI UN MESAJ