Poveste extraordinară de Paște, relatată de Dan Negru, în Parcul Rozelor din Timișoara. VIDEO

662

Aflat în orașul său natal, în Duminica Paștelui, celebrul om de televiziune timișorean, Dan Negru, a realizat un filmuleț în care istorisește o scurtă, dar emoționantă poveste referitoare la minunea Învierii lui Iisus Hristos.

Iată povestea spusă de Dan Negru în parcul Rozelor din Timișoara:

”Salut!

Știu o poveste pe care vreau să o dau mai departe. O știu de la Nicolae Corneanu, care a fost Arhiepiscop al Timișoarei și Mitropolit al Banatului. Povestea s-a întâmplat în anii 50, în Moscova.

Într-o duminică a Paștelui, așa cum e duminica asta, comuniștii au organizat un mare miting anti-religie. Comuniștilor nu le plăcea religia. La acel miting, personalități importante din politică au ținut discursuri anti-religie. La sfârșitul manifestației au obligat și un tânăr preot să urce la tribună și să spună și el, preot fiind, că nu are nici o credință. La acea manifestație au fost aduși cu forța peste 100.000 de oameni.

Preotul a urcat la tribuna mitingului și în fața mulțimii a spus doar atât – ”HRISTOS A ÎNVIAT!” – și 100.000 de oameni au răspuns în cor- ”ADEVĂRAT A ÎNVIAT!”

Fabuloasă poveste! Să aveți un Paște minunat!”, a spus Dan Negru în video-ul realizat la Timișoara în Duminica Paștelui.

LĂSAȚI UN MESAJ