Pompierii caută trupul unui tânăr de 14 ani înecat în râul Timiș

1133

ISU Timiș a fost anunțat în data de 23 iunie 2016 referitor la două persoane posibil înecate în râul Timiș, municipiul Lugoj, zona Ștrandului.

La locul intervenției s-au deplasat de urgență echipaje de căutare – salvare din cadrul Detașamentului de Pompieri Lugoj și echipaje medicale, ulterior acestea au fost suplimentate cu personal din Timișoara și Buziaș, printre aceștia acționând și scafandrii din cadrul ISU Timiș și SALVO Timișoara.

Căutările au început în data de 23.06 în jurul orei 18:30, când a fost găsită prima victimă, o persoană de sex masculin, în vârstă de 21 de ani, căreia i s-a acordat primul ajutor medical, fiind transportată, în stare gravă, în municipiul Timișoara.
Pe timpul nopții s-au continuat căutările cu 33 subofițeri, 1 ofițer și 7 bărci, iar în momentul de față la locul intervenției se află 15 subofițeri, un ofițer, 6 bărci și echipajul de scafandri, aceștia continuând căutările, până la găsirea celei de-a doua victime, un tânăr de aproximativ 14 ani.

ACTUALIZARE. 26 iunie 2016. În continuare se acționează în zona localității Lugoj cu 30 de pompieri și 8 bărci pentru căutarea tânărului înecat.

LĂSAȚI UN MESAJ