Poluatorii din Timişoara îşi mai spală din păcate. Sponsorizează echipa de fotbal şi proiectele edilitare

482

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, se mândreşte că a găsit un nou sponsor privat care este dispus să investească în proiectele oraşului, dar şi în echipa de fotbal ACS Poli Timişoara. Şi vorbim despre un sponsor criticat aspru de primar pentru poluarea creată, compania Azur.

Potrivit edilului-şef, directorul societăţii a promis că va aloca banii necesari pentru reabilitarea pasarelei pietonale peste Bega de lângă Parcul Copiilor.

„Directorul de la Azur a promis să reabiliteze pasarela. Dânsul a promis că va face şi asta, fără a promite o sumă exactă. Dacă 100 de firme timişorene ar participa cu 1.000 de euro fiecare, s-ar face 100.000 de euro. Ar fi enorm. L-am rugat pe domnul director ca pe lângă asta, firma Azur să sponsorizeze şi la ACS Poli”, a declarat Nicolae Robu.

Potrivit proiectului de reabilitare a pasareli de lângă Parcul Copiilor, lucrările au o valoare de 340.000 de lei. Cu toate că a primit promisiuni de sponsorizare, primarul spune că a discutat cu reprezentanţii Azur şi despre poluare însă nu a mai părut atât de supărat pe poluator, cum s-a arătat în trecut.

„I-am atras atenţia domnului director că trebuie să continue cu măsurile de retehnologizare care să reducă poluarea. Nu poate nega că firma Azur mai poluează din când în când. Nu s-au semnalat plângeri atât de grave, dar au existat. Eu însumi m-am dus după propriile simţuri să văd de unde se simte un miros neplăcut. Ei, de acolo venea poluarea”, a spus Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ