Polițiștii spun că nu au mai văzut așa ceva. Cum a ales să se sinucidă o femeie pe șoseaua Lugoj-Caransebeș

725

Clipe de groază într-un sat din Caraș-Severin. O femeie de 65 de ani și-a pus capăt zilelor după ce s-a aruncat efectiv sub un autotren. Sinuciderea a avut loc în localitatea Sacu, pe DN6, pe drumul care leagă Lugojul de Caransebeș.

Polițiștii au constatat că femeia a fost călcată pur și simplu de tir în fața căminului cultural, iar urmele au indicat clar că această se afla pe partea carosabilă. Cercetările au scos la iveală faptul că șoferul nu a putut face nimic să evite victima, acesta simțind doar că a trecut cu roțile peste ceva, după ce a observat femeia la jumătatea drumului.

Surse judiciare au declarat că sinucigașa a lăsat un bilet de adio, astfel că polițiștii încearcă să pună cap la cap toate informațiile și să stabilească ce a determinat-o să își ia viață într-un asemenea mod. Scena de la locul sinuciderii a șocat pe toată lumea, polițiștii care au intervenit la zeci de accidente de circulație susținând că nu au mai văzut demult așa ceva.

Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest fiindu-i recoltată și o proba biologică pentru a se stabili clar că nu a consumat alcool. Deși toate indiciile duc spre o sinucidere și nu către un accident de circulație, polițiștii au anunțat că au demarat cercetările într-un dosar penal pentru ucidere din culpă.

sursa: caransebes.ro

LĂSAȚI UN MESAJ