Polițiștii locali i-au consiliat pe elevii de la Rudolf Walther, explicându-le consecințele unor fapte precum furturi, distrugeri, bullying sau violențe

44

Polițiștii locali au desfășurat ieri o nouă acțiune de prevenire la Școala Generală cu clasele I-VIII Rudolf Walther, cu scopul prevenirii faptelor de natură contravențională sau penală care îi pot viza pe elevi, atât din postura de victime, dar și din postura de potențiali autori.

Acestora li s-au explicat elemente ce țin de limbaj și de modul de adresare, ce țin de sustragerea unor bunuri, distrugere, violențe, bullying, comportamente deviante care pot aduce atingere într-un fel sau altul colegilor ori cadrelor didactice.

Elevii din clasele a V-a și a VII-a au expus la rândul lor probleme cu care se confruntă în relația cu ceilalți copii și cu profesorii, fiind astfel consiliați să apeleze ori de câte ori au nevoie la conducerea unității de învățământ sau la polițiștii locali.

Aceștia din urmă vor reveni în unitatea de învățământ menționată, acțiunile de acest gen având loc periodic, școala fiind de altfel repartizată pentru supraveghere Poliției Locale Timișoara.

Sursa: https://politialoctm.ro

LĂSAȚI UN MESAJ