Polițiștii de frontieră si ,,descoperirea” din timpul nopții! Foto-Video

93

Migranți din Vietnam și Sri Lanka, descoperiți ascunși la vama Nădlac II. Mai mulți migranți din Vietnam și Sri Lanka au fost descoperiți de polițiștii de frontieră de la Nădlac II, ascunși într-un vehicul, în timp ce încercau să treacă ilegal granița în Ungaria.

Duminică seară, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II-Csanadpalota, s-a prezentat la ieşirea din ţară, un cetăţean din Republica Moldova, în vârstă de 42 de ani, conducând o autoutilitară marca Mercedes, înmatriculată în Bulgaria. Autoutilitara nu era încărcată cu marfă.

Cu ocazia controlului, poliţiştii de frontieră au descoperit în partea din faţă a compartimentul marfă, un perete fals construit artizanal, în spatele căruia erau ascunse şapte persoane.

”Cei şapte au fost conduşi la sediul punctului de trecere a frontierei pentru cercetări, unde s-a constatat că cinci bărbaţi şi o femeie sunt cetăţeni vietnamezi, iar un bărbat este din Sri Lanka. Cei în cauză au vârste cuprinse între 27 şi 41 de ani.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de migranți pentru cetăţeanul R. Moldova şi tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat față de cei şapte migranţi, la finalizarea cercetărilor urmând a se lua măsurile legale ce se impun”, transmit autoritățile.

Mijlocul de transport, în valoare de 30.000 lei, va fi indisponibilizat până la finalizarea cercetărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ