Polițiștii au descins într-o primărie din Timiș! Ce au făcut reprezentanții administrației locale

307

La această oră, poliţişti specializați în investigarea criminalității economice din Timiș efectuează două percheziții într-un dosar de deturnare a licitațiilor publice.

,,Azi, 09 octombrie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, în baza autorizațiilor emise de Judecătoria Lugoj, efectuează două percheziții la sediul unei unități administrativ teritoriale și al unei societăți comerciale, ai căror reprezentanți sunt bănuiți de deturnarea licitațiilor publice.”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Se pare ca unitatea administrativ teritorială percheziționată este Primăria comunei Bara.

Din cercetări a reieșit că, în perioada ianuarie-februarie 2015, reprezentanții primăriei ar fi organizat o procedură de achiziție publică pentru efectuarea unei lucrări, la care ar fi participat doi agenți economici care prezintă părți afiliate, nepromovând concurența reală între operatorii economici.

Astfel, ar fi fost denaturat prețul de adjudecare stabilit pentru realizarea lucrării, in defavoarea beneficiarului.

Polițiștii urmăresc identificare și ridicare documentelor, înscrisurilor și mijloacelor de stocare a datelor ce interesează cauza, în scopul probării activității infracționale.

La activități participă și polițiști din cadrul Poliției Municipiului Lugoj

LĂSAȚI UN MESAJ