Pe bune, România mea, vreau să fii tot mai nebună!

450

Sunteți nebun? Evident că nici tu, înnebunitule cititor, nu vei răspunde afirmativ la o asemenea întrebare. Sau, ca să fiu mai exact, foarte puțini ar avea curajul unei asemenea sincerități abrupte, sinucigașe, exacte. Deși, în realitate, evident că suntem aproape nebuni.

Dar asta nu e cel mai grav lucru! Mai grav e că aproape toți am devenit lași, adormiți, viermi, indiferenți, comozi, egoiști. Indiferenți față de:

Felul cinic, imbecil și mafiot în care Curtea Constituțională a României interpretează legea.

Cuvintele de ospiciu ale șefului Senatului, care spune că DNA dă o lovitură de stat atunci când îi pune sub acuzare pe mafioții din politica românească.

Nesimțirea aceluiași Călin Popescu Tăriceanu, care nu știe ce înseamnă povara unor rate mai mari fiindcă ipochimenul nu are rate.

Nesimțirea cronică a ministrului Justiției, căruia i se fâlfâie de pozițiile Consiliului Suprem al Magistraturii.

Nesimțirea cronică a aceluiași Tudorel Toader, care îi spune ambasadorului SUA la București că nu e jurist, deși știa foarte bine că acesta exprimă poziția administrației SUA.

Neobrăzarea generalului Dumitru Iliescu, fostul șef al SPP al lui Traian Băsescu, care l-a făcut „porc” pe ambasadorul SUA la București.

Cinismul de mafiot a lui Liviu Dragnea care, marți, a venit la Înalta Curte de Casație și Justiție flancat de niște bodyguarzi interlopi. Interlopi care, între altele, în clădirea ÎCCJ, i-au aplicat câțiva pumni jurnalistului Mălin Bot.

Comportamentul de huligan al lui Codrin Ștefănescu, secretarul general adjunct al PSD, care, pe B1 TV, în direct, l-a provocat pe Sabin Orcan la bătaie.

Revenirea lui Florin Iordache, care a fost ales, marţi, preşedinte al Comisiei parlamentare speciale pentru sistematizarea, unificarea şi asigurarea stabilităţii legislative în domeniul Justiţiei.

Da, eu sunt cu siguranță nebun fiindcă, în loc să ies în stradă și să urlu din toți bojocii că actuala putere își bate joc de mine și mă scuipă cu cisterne de flegmă, tot stau în casă. Da, tac și, implicit, par a fi de acord cu toată această ticăloșie canceroasă, asemenea a milioane de români. Care nu sunt șterși pe creier de Antena 3 sau de România TV, ci gândesc, sunt critici, reacționează. Unde? Pe Facebook, pe net, între prieteni.

Nebunilor, ieșiți în stradă, să ne vadă și cei care ne batjocoresc!

LĂSAȚI UN MESAJ