Polițiști și interlopi, petreceri „cot la cot”, pe ritmuri de manele, într-un județ de frontieră VIDEO

1098

Este anchetă la Poliţia de Frontieră şi Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IPJ) Suceava, după ce mai mulţi poliţişti au fost filmaţi la o petrecere alături de persoane controversate cercetate pentru contrabandă cu ţigări. Înregistrarea video a fost publicată pe YouTube.

Printre oamenii legii care au participat la chef se numără comisarul-şef Gheorghe Irimescu, comisarul – şef Petrea Pătrăuceanu, ambii de la Poliţia de Frontieră Rădăuţi, precum şi seful de post din comuna Iaslovăţ a judeţului Suceava. În plus, a fost filmat şi Petrică Prelipcean, un poliţist rutier.

De cealaltă parte a baricadei, se află Lucian şi George Tărîţă. Concret, Lucian Tărîţă este un contrabandist din comuna Vicovu de Jos a judeţului Suceava acuzat că introduce ilegal în ţară ţigări de contrabandă peste frontiera verde. George Tărîţă zis „Cuşu” este trimis în judecată într-un dosar penal în care sunt cercetaţi mai mulţi contrabandişti cunoscuţi printre care se numără Paul Iova zis „Ion Petrişor” din Bucureşti sau Constantin Nistor zis „Copilu” din Vicovu de Sus.

sursa – adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ