Caz ireal în Italia: Cadavrul mumificat al unui român, căutat de 6 luni, a fost găsit în sistemul de ventilaţie al unui spital

452

Cadavrul aparţinând unui român fără adăpost, Hanţ Valer, în vârstă de 45 de ani, a fost descoperit, miercuri dimineaţă, într-un compartiment de conectare pentru conductele de ventilaţie situate la etajul al optulea al spitalului Gemelli.

Potrivit publicaţiei Il Messaggero, bărbatul fusese internat în luna august a anului trecut cu ciroză hepatică, dar a dispărut la trei zile de la internare, după ce le ceruse medicilor să îi oprească tratamentul.

Deşi în primă fază a părut că acceptă să rămână sub supraveghere, în toiul nopţii a dispărut din secţie. Nu a fost căutat de nimeni din personalul spitalului, astfel că la acest moment anchetatorii trebuie să stabilească în ce măsură există vreo responsabilitate în dispariţia bărbatului, precum şi în legătură cu faptul că acesta nu a mai fost căutat de atunci.

Anchetatorii nu exlud nicio pistă, de la cea a unui accident nefericit, la posibilitatea unei crime, urmată de ascunderea cadavrului.

sursa – adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ