Polițiști din Timișoara, surprinși fumând în mașina de serviciu VIDEO

1378
Un echipaj de Poliție din Timișoara a fost surprins într-o filmare în timp ce membri acestuia fumau în mașina de serviciu. Cel care a înregistrat momentul ne-a trimis imaginile, dar a dorit să rămână anomin.
Incindetul a avut loc, sâmbătă, în preajma prânzului. Mașina de Poliție era staționată în fața bibliotecii UPT. Cititorul Banatul azi ne-a transmis și un mesaj alături de poze și video.
”S-a schimbat legea și eu nu știu? Sau legea e doar pentru alții, nu și pentru cei ce trebuie să vegheze la aplicarea ei? Nu știu ce treabă au avut în zona universităților, dar după ce polițistul din dreapta a fumat liniștit și a aruncat pe jos mucul, echipajul a plecat. Atunci am observant că și cel de la volan fuma”, a transmis bărbatul redacției noastre.
Potrivit Ghidului privind implementarea Legii nr. 15/2016 pentru prevenirea și combaterea consumului produselor din tutun de pe site-ul Guvernului: ”Nu se va mai fuma în: toate mijloacele de transport în comun (unde nu se va mai putea folosi nici țigareta electronică), autogări, gări, aeroporturi, peroane și refugii închise, taxiuri, mașina de serviciu, ambulanță, inclusiv în cabina șoferului, vatmanului, mecanicului de tren etc”.
Reprezentanții IPJ Timiș ne-au transmis că fac fac verificări.

 

1 COMENTARIU

  1. Și încă asta e puțin. Sa vedeți cum nemernicii de polițiști spală autospeciale de serviciu pe banii lor. Și este demonstrabil. Ia vedeți dacă este vreun leu alocat pentru spălarea mașinilor. Nesimțiții ordinari se duc și spala mașinile, contra cost, pe bani proprii, la spălătorie… Niște mizerabili, dom’le!

LĂSAȚI UN MESAJ