Polițiști de frontieră, răniți într-un accident în vestul țării!

230

Doi poliţişti de frontieră de la Sectorul Poliţiei de Frontieră Valea lui Mihai au ajuns la spital, miercuri seara, după ce autoturismul cu care se întorceau acasă la Oradea, după ieşirea din tură, a fost izbit într-o intersecţie, pe strada Republicii.

Accidentul rutier a fost semnalat la numărul de urgenţă 112 la ora 22.10. „Un tânăr de 22 ani, din comuna Balc, în timp ce conducea un autoturism pe strada Bucegi din municipiul Oradea, la intersecţia cu Bulevardul Republicii, nu a repectat semnificaţia indicatorului rutier Oprire, a pătruns în intersecţie şi a intrat în coleziune cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 38 ani din Oradea”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul Alina Dinu.

În maşina lovită se aflau doi poliţişti de frontieră de la Sectorul Poliţie de Frontieră Valea lui Mihai, de 38 respectiv 45 ani, care ieşiseră din tură şi se îndreptau spre casă. „Erau în maşina personală a colegului care se afla la volan. Din fericire, au fost răniţi uşor”, a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Oradea, Laura Bondar.

Cei doi frontierişti au fost transportaţi la Unitatea de Primire a Urgenţelor din Spitalul Clinic Judeţean Oradea.

„Pacientul de 45 ani a suferit o contuzie de şold stâng şi un traumatism cranio-cerebral minor. Acesta a plecat acasă. Cel de-al doilea, bărbatul de 38 ani, a suferit contuzie toracică şi abdominală, respectiv un traumatism cranio-cerebral minor. Acesta a rămas internat pentru supraveghere la secţia Chirurgie”, a declarat purtătorul de cuvânt al UPU – SMURD Bihor, Alexandru Mateoc.

sursa – ebihoreanul.ro

foto – Facebook

 

LĂSAȚI UN MESAJ