Gândacii ies din sala de operații a unui spital din România! Imagini revoltătoare

208

La trei săptămâni de la scandalul iscat odată cu găsirea unor gândaci la secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean din Craiova, noi imagini revoltătoare vin din aceeaşi unitate medicală.

De această dată, alte insecte au fost filmate când ieşeau chiar din blocul operator al secţiei de Urologie. Conducerea unităţii medicale dă vina pe fluxul mare de oameni şi… vine cu soluţia: dezinsecţii mai dese.

Un pacient care a surprins momentul în care câţiva gândaci ies pe sub uşa secţiei de Urologie a Spitalului Judeţean din Craiova, chiar din locul în care bolnavii sunt operaţi.

Clipul, postat ulterior pe Facebook, a creat, din nou, revoltă. Conducerea spitalului are o explicaţie.

„Este chiar în faţa uşii Blocului Operator. Spaţiul acela este un spaţiu nemedicalizat, este în faţa lifturilor şi aşa cum aţi văzut aparţinătorii se mai află în acel spaţiu”, a declarat Cristina Geormăneanu, purtătorul de cuvânt al spitalului.

Ultima dezinsecţie a fost făcută în urmă cu mai mult de două luni.

„Având în vedere imaginile şi luând în calcul că ele sunt reale, în cel mai scurt timp se va face o nouă dezinsecţie şi dezinfecţie în spital pentru a putea să ne asigurăm că lucurile stau aşa cum trebuie”, a mai explicat purtătorul de cuvânt al spitalului.

Oamenii, însă, spun că, indiferent de tratamentele aplicate, spitalul este prea vechi pentru a mai putea fi suficient de salubru.

Incidentul vine la puţin peste trei săptămâni de când, în aceeaşi unitate medicală, dar la secţia de Pediatrie, mai mulţi părinţi au filmat gândaci şi condiţii mizere în saloane şi băi.

Imaginile au împânzit internetul, iar inspectorii DSP s-au sesizat. În urma controlului, însă, nu au dispus nicio măsură.

sursa – observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ