Politician din PSD Timiș, dat afară din partid ,,în direct și la o oră de vârf!”

3301

Codrin Ștefănescu a anunțat, în direct, la Antena 3, că purtătorul de cuvânt al PSD Timiș, Lucian Ursulețu, va fi schimbat din funcția deținută.

„Purtătorul de cuvânt al PSD Timiș va fi schimbat. Îi transmis acum, în direct, că va fi schimbat. Hârtia a fost trimisă la organizația PSD Timiș. Nu vine el să spună că CExN este nimic și că nu am trimis noi hârtia. Dragule fost coleg, după cum ai auzit la televizor, hârtia a fost trimisă. Ce facem? Ne jucăm cu cuvintele și spui tu, la Antena 3, în direct, cum este cu Grindeanu. Rămâi cu Grindeanu la organizația 139. Nu ne jucăm cu așa ceva. Deci purtătorul de cuvânt al PSD Timiș pe care l-ați sunat nu mai este purtător de cuvânt”, a zis Codrin Ștefănescu.

Amintim că purtătorul de cuvânt al PSD Timiş, Lucian Ursuleţu, a precizat că la organizaţia social-democrată timişeană nu a ajuns niciun document de la conducerea centrală prin care să se ceară excluderea lui Sorin Grindeanu din partid.

lucian-ursuletu„Noi nu am primit de la Bucureşti niciun document care să ateste faptic cele afirmate în declaraţia dată la TV de preşedintele PSD, Liviu Dragnea, prin care acesta anunţase excluderea lui Sorin Grindeanu din PSD. Până nu primim această hârtie, noi considerăm, în mod evident, că Sorin Grindeanu este în continuare preşedintele PSD Timiş”, a declarat Lucian Ursuleţu.

Conducerea PSD a votat, pe 16 iunie, pentru excluderea din partid a lui Sorin Grindeanu, decizie luată în unanimitate de membrii Comitetului Executiv Naţional.

LĂSAȚI UN MESAJ