Poliția Timiș are un cerc de suspecți în cazul crimei de la Gara de Nord

132

Poliția Timiș face apel la cetățeni să vină cu informații legate de mai multe persoane care ar fi fost prezente la locul incidentului de luni din Timișoara. Un bărbat a fost ucis, iar un altul a fost grav rănit, în urma unei încăierări care a izbucnit între două grupuri de migranți. În incidentul petrecut în zona Gării de Nord din Timișoara au fost  implicate mai multe persoane.

Poliția face cunoscute imaginile în care apar aceste persoane. În plus, roagă cetățenii să apeleze la numărul 112 sau la cea mai apropiată secție de poliție, dacă îi zăresc pe unii dintre acești suspecți, păstrând însă distanța față de ei.

“Facem apel la cetățeni, ca oricine poate oferi informații cu privire la persoanele din imagini, să apeleze de îndată Serviciul de Urgență 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie. De asemenea, recomandăm ca la întâlnirea în spațiul public a oricăruia dintre acești bărbați, să păstreze distanța și să evite orice interacțiune cu aceștia. Orice informație este benefică în vederea soluționării acestui caz!”, transmite Poliția Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ