Politehnica Timișoara pregătește restartul sezonului

86

Handbaliștii timișoreni s-au reunit după vacanța de iarnă fără trei internaționali, Cristian Fenici, Demis Grigoraș și Zlatko Daskaloski.

S-a sunat adunarea la Politehnica Timișoara, prim-divizionara reluând de marți după-amiaza antrenamentele. Studenții au la dispoziție o lună pentru a pregăti cât mai bine reluarea campionatului din 4 februarie, atunci când la Timișoara vine campioana Minaur Baia Mare.

Antrenorul Pero Milosevic este nevoit ca în prima parte a pregătirilor să nu îi aibă sub comanda sa pe cei trei internaționali, Cristian Fenici, Demis Grigoraș și Zlatko Daskaloski. Aceștia au primit convocări în echipele naționale ale României și Macedoniei pentru meciurile din preliminariile Campionatului Mondial din 2017, respectiv pentru turneul final al Campionatului European.

Fenici și Grigoraș vor evolua miercuri pentru națională în duelul cu Finlanda de la Vantaa. Vor urma apoi returul cu Finlanda de la Baia Mare din 9 ianuarie, partida de acasă cu Austria, din 14 ianuarie și returul de la Conversano cu Italia din 16 ianuarie. Portarul macedonean va participa cu echipa țării sale la Euro-2016 din Polonia, faza grupelor având ca perioadă de disputare perioada 15 -19 ianuarie.

Programul de pregătire creionat de staff-ul tehnic prevede antrenamente pe plan local și 6 meciuri amicale. Primele teste vor avea loc săptămâna viitoare, iar în următoarele săptămânii Poli va participa la câte un turneu amical, aproape sigur unul urmând a se disputa la Sabac, în Serbia.

LĂSAȚI UN MESAJ