Politehnica, la primul succes al anului pe semicerc

85

Handbaliștii timișoreni au spart gheața în 2017 abia în cel de-al treilea meci. Politehnica a învins pe CSM Focșani cu 25-22 și își întărește locul șase din clasament.

După eliminarea din Cupa României și eșecul cu Dinamo din campionat, Poli a găsit rețeta victoriei în confruntarea cu Focșaniul. Studenții au câștigat cu 25-22 ceea ce reprezintă primul succes al anului. Cele trei puncte cumulate cu decizia FRH de a anula rezultatele Reșiței au săltat-o pe Poli în clasament o poziție, până pe locul 6.

Victoria în fața ocupantei locului 11 s-a conturat mai greu decât era de așteptat. Timișorenii și-au privit de sus adversara și asta era să îi coste. ”Echipa noastră a fost prea arogantă și nu e ușor să câștigi un meci în Ligă”, recunoștea la final antrenorul Pero Milosevic.

Gazdele au condus cu 5 goluri la jumătatea primei reprize, 9-4, pentru ca apoi să se vadă egalată, scor 11-11, la pauză. În partea secundă Poli s-a dus din nou la +5 (20-15) fără a fi lipsită de emoții într-un final în care CSM a venit la două lungimi. Avea să se încheie 25-22 și Poli se gândește deja la intermediara cu Steaua de miercuri.

Poli: Marjanovic 7 goluri, Simovic 6 goluri, Fenici 5 goluri, Lazarov 3 goluri, Milosevic 2 goluri, Lasica 1 gol, Ștefan 1 gol.

LĂSAȚI UN MESAJ