Politehnica – Chindia, prima partidă oficială a sezonului

102

ASU Politehnica este singura din grupul echipelor timișorene ce debutează în noul sezon de Liga a 2-a pe teren propriu. Duminică, în canicula amiezii, violeții primesc vizita Chindiei Târgoviște pe arena Dan Păltinișanu.

Dacă concitandinele ACS și Ripensia pășesc în noua ediție de campionat în deplasare, ASU are norocul de a evolua în fața propriilor suporteri la debut. Partida Politehnica Timișoara – Chindia Târgoviște, din prima etapă a Ligii a 2-a, va avea loc duminică, de la ora 15.30, pe stadionul Dan Păltinișanu.

Este un joc în care e greu de anticipat scorul final pentru că fiecare echipă pare a avea câte un atu notabil: Poli are avantajul terenului propriu, Chindia pare a fi echipa superioară din punct de vedere calitativ. Dâmbovițenii aliniează același 11 cu care în sezonul trecut au ratat la mustață promovarea în Liga 1.

„Îi așteptăm pe suporteri în număr cât mai mare la stadion. Le promitem pe această cale că vom face tot ce depinde de noi pentru ca la finalul jocului să ieșim de pe teren cu capul sus. Nu în ultimul rând, sperăm ca toate cele trei puncte să rămână la Timișoara. Consider că e un meci deschis oricărui rezultat”, a declarat antrenorul Cosmin Petruescu.

Partida violeților trage cortina primei runde din Liga 2-a, rundă deschisă vineri seara de jocul U Cluj – Metaloglobus. Celelalte două echipe timișorene vor evolua sâmbătă, de la ora 11: Dacia Unirea Brăila – Ripensia; de la ora 13: SSC Farul Constanța – ACS Poli.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.