Politehnica atacă Slovenia în barajul Cupei EHF

105

SCM Politehnica Timișoara a avut mult noroc la tragerea la sorți pentru play-off-ul Cupei EHF. Alb-violeții au evitat adversari cu greutate și vor întâlni gruparea slovenă RD Riko Ribnica.

Handbaliștii timișoreni mai un hop până la intrarea în grupele Cupei EHF. Un hop peste care pot trece cu siguranță pentru că numele adversarului este sub cea mai neagră variantă posibilă. Poli – Ribnica este duelul din barajul competiției, baraj programat în dublă manșă la finalul lunii noiembrie.

Studenții și-au făcut loc în ultimul tur preliminar al Cupei EHF după parcursul perfect al calificărilor. Victoriile cu Polva Serviti și OIF Arendal au adus-o în urnele outsiderelor pentru baraj. Printre posibilii adversari, în urna favoritelor, se numărau cluburi cu mare greutate din Germania, Franța, Polonia sau Danemarca. Norocul a ținut cu bănățenii și le-a scos acestora în cale un nume accesibil.

Medaliata cu bronz din Slovenia, RD Riko Ribnica, este oponentul studenților în dubla din 19 – 26 noiembrie. Turul are loc la Timișoara, returul la Ribnica, un orășel de 4.000 de locuitori. Ribnica este revelația ultimului sezon în condițiile în care primele două locuri par a fi asigurate de mai mulți ani pentru favoritele Celje și Gorenje.

LĂSAȚI UN MESAJ