Politehnica are 0-1 în sfertul cu Steaua

128

Politehnica Timișoara este condusă cu 1-0 în sfertul de finală al campionatului cu Steaua București. Studenții au cedat cu 29-26 primul duel cu bucureștenii în condițiile în care au evoluat o treime de meci în inferioritate numerică…

Handbaliștii alb-violeți nu au avut prea multe șanse de a învinge Steaua în propriul fief, adică la Chiajna, în prima dispută a sferturilor de finală. Timișorenii au avut în față un adversar care și-a luat toate măsurile necesare pentru a câștiga, lucru reflectat de raportul eliminărilor: 2-7; oarecum anormal între două echipe foarte apropiate valoric.

Mai mult șase dintre eliminările dictate împotriva lui Poli au venit în ultimele 20 de minute, atunci când tabela indica egalitate. Oaspeții au văzut și un cartonaș roșu la interul Demis Grigoraș pentru trei eliminări temporare. Pe fondul superiorității numerice Steaua a reușit să se desprindă decisiv și să își adjudece victoria cu 29-26 după 15-13 la pauză.

Pentru Poli au marcat: Mihai Timofte 8 goluri, Fenici 6 goluri, Chikovani 4 goluri, Grigoraș 3 goluri, Halcă 2 goluri, Lasica 2 goluri, Ștefan 1 gol, Steaua: Grasu 6 goluri, Florea 6 goluri, Szoke 4 goluri, Georgescu 4 goluri, Ouksir 4 goluri, Dinescu 2 goluri, Stetsyura 2 goluri, Irimescu 1 gol.

Meciul doi al seriei se va desfășura vineri, la Timișoara, iar pentru jocul al treilea seria se mută la Chiajna în data de 4 mai.

LĂSAȚI UN MESAJ